tisdag 13 januari 2009

Nya läsare hälsas välkomna :)

Skulle tippa på att det idag kanske tickar på lite extra i (den extremt värdelösa) besöksmätaren! Har själv fått 2 nya liv att följa idag, så kanhända tittar dom in här för att spana in livet på egobloggen!! isåfall, HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!! detta gäller givetvis de andra som hittat hit- nya läsare förbered er på att detta inte är en sån där snygg o strukturerad blogg som alla andra har... för jag vet inte hur man gör!!! är ingen välkänd hacker direkt :) Har dock förhoppningar om att någon snäll rackare snart ska ge lite tips... någon som känner sig manad??

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, vad f**n har hänt med din räknare???!! Jag är besökare 2127703!! Har du lyckats ragga 2 miljoner läsare på lite spöket Laban-humor, Maja?? Sofia.

Anonym sa...

Det måste väl ändå vara värt lite tårta, Malin?? Sofia.

Anonym sa...

Ohh vilken rosa och härlig blogg du har maja! Och tack för komplimangen för min blogg.

Ikväll ska jag lägga mig klockan tio. Imorgon bitti ska jag upp i ottan och i mörkret masa mig iväg till biblioteket. Väl på plats ska det skrivas så att knapparna på datorn glöder! HEMTENTAN SKA BLI KLAR! tjohej.

Ps. Om jag av någon anledning tar sovmorgon till sisådär klockan tolv och den inte hinner bli klar sitter jag på söndag kväll med ett halvt kilo godis och förbannar mig själv. Jag tippar på att skrivningen blir på söndag:P IT'S A HARD LIFE!

maja sa...

Sofia: 2127703?? hoppsan hoppsan... ja, de e ett hårt liv att vara så populär!! :)

Josefiiin: sovmorgon till 12 rockar fett!!!

Pussss

Tvärslå sa...

Friends now ?
Du hamnade bland bloggs jag gillar - länkar ut dej lite ;)

maja sa...

Tvärslå: klart vi är vänner:) trevligt med fler eventuella läsare :) då lägger jag till dig med, visste inte om det var ok, men då antar jag att det är det. klart mycket lättare för mig att spana in ditt liv då!! Puss Puss