onsdag 7 januari 2009

KLAR!!

Nu är dom borta!!! juljävlasakerna som fyllde hela lägenheten, gone!! shit, va de blir rent o fint när dom försvinner!!! (och en aning tomt) men att det ska ta sån grym tid att få ut skiten e ju helt otroligt... en fördel är dock att jag i mitt städarhumör faktiskt fyllde en kartong med tomtar som ska till återvinningen- GÔTT MOS :)
Ska nu försöka komma i säng, uppgift nr 2 (rensa o ge till Alla kvinnors hus) får vänta tills imorgon!
puss o god natt

6 kommentarer:

Tvärslå sa...

Sablars va duktigt...jag försökte säja till sonen att han va tvungen att undress granskrället eftersom han typ täckte gen i glitter men det vägrade han o dottern hade inte tid så den får väl stå nån dag till.
Nästa år tror jag att vi gör som dottern sa - tar den lilla miniplastgranen och ställer i fönstret, det räcker mamma - sa hon.

malinmys sa...

Fyy! Jag har NÄSTAN börjat städa undan julen... Mentalt har jag faktiskt kommit ganska långt! :-D
Jag har däremot plockat ihop massa grejjer både till Kvinnojouren och Jolins loppis o fiskedamm så jag räknar mig som duktig TROTS dammig gran med 35m glitter!

Mimmi sa...

Hej och godmorgon!
Hot och djävulskap. Det var värst.
Själv känns det som om jag precis klivit av en karusell och yrseln har satt sig lite i knoppen och lite i benen. Lite vingligt försöker jag få till en dräglig vardag. Mitt nya liv som ska bli sååå fantastiskt. I dag, när vi ska träffa nya fröknarna o nya rektorn inför skolstarten i morgon - har barnen lämpligt nog blivit sjuka, dyngförkylda. Elliot ligger däckad i över 39 graders feber och Smilla har så ont i halsen att hon bara väser fram små obegripliga ljud. typ; maaa-maaa..
I dag ska jag även lämna in en avslutande uppsats på en kurs. Jag har inte börjat än... det lär bli en lååång dag idag.
Maja, jag läser dig - men orkar inte alltid logga in för att skriva en kommentar. SEN - när mitt nya underbara liv börjar - DÅ ska jag ta mig f-n vara inloggad HELA TIDEN! Kram

maja sa...

Tvärslå: Ja, visst låter det som om jag är duktig :) men allt handlar om en underliggande tanke om att- allt annat är kul att ta tag i är SKOLAN! En väntande hemtenta på 15 jävla poäng gör att allt annat e SKITKUL! i slutändan blir det som vanligt... Totalkaos 2dagar innan tentan o en massa ljugande (ja o Malin kallar det fint för KREATIVITET) hur som helst ljuger gör jag bra-verkar jätteinsatt :) O nej nej nej, jag har inte Facebook- fick låna nån annan vänlig själs inloggningsuppgifter för att snoka lite- kom dock fram till att SHIT, det där är ju en hel värld-har inte tid!!

MALIN: Tycker du e skitduktig!!! Du har ca 3 barn mer än mig.. o några fler diagnoser.. o kämpar på i en anda som jag beundrar!!

MIMSAN: Älskade lilla prinsessa!! hoppas du förstår att, jag beundra dig o ditt mod! Du är en av dom starkaste personer jag känner (och en av dom mest omedvetna om sin egen styrka) Karusellen kommer stanna! du kommer lugnt kliva av, o konstatera- att FAAN klarade jag det här, klarar jag allt!! o det gör du-Vansinnigt vackra människa, både inombords o på utsidan!! Tycker för övrigt det är kul att du läser min blogg:)Då ser du ju att jag beundrar dig samt hur vacker du är på bild :)
ps, du behöver inte va rädd för GOLLUM- han älskar dig- det är ju tack vare dig han uppstod :)krya på barnen!!!

PUSS PÅ ER ALLIHOP!!

Mimmi sa...

Älskling! Snyft. Du skriver så vackert.. UUUhuuuääää... snyft..snortork..faller över tangentbordet och omfamnar skärmen i brist på annat... känner mig som om jag vore brakfull och tårögt ser dig allvarligt i ögonen sluddrandes; "DU är det bäschta jag vet. Min aaallra bäääschta vän!" Den stoooora skillnaden är att jag är gött nykter (eller..tyvärr.. hallå? hörde jag fest eller???? Tur att balettkungen fyller år inom snar framtid)
Maja.. få se om du klår det här; JAG (the one great and only BMB =blond-master-brain) lämnade in min låånga hemtenta kl 00.00. Snacka om sista sekund! Hmm... Undrar om det räknas till dagen innan eller dagen efter? nåja. Jag har blivit inte bara bra på att ljuga/uttrycka mig kreativt utan är en jävel på CAP =copy and paste... haaaahahahahaaaa... (listigt häxskratt..)

maja sa...

Älskade Mimsan :) det där med CAP är jag också kung på!! Visst e de bra- världens bästa grej liksom ha haaa ha.. tra lala laaa. Men ville liksom inte ta med det i ursprungligt inlägg- faen folk kan ju ta mig för INTE ALLS SERIÖS, (vilket jag inte heller är, men säg de inte till nån!)
o visst skriver jag vackert (njet inte alls självgod) men bara till dom som förtjänar det, o som jag verkligen älskar (och när jag rökt på utav helvete o känner mig så där djup som man bara kan bli om man är påverkad av "substanser" :)
Love you my darling!!!