lördag 28 februari 2009

Jag vill gifta mig igen...

Ja, alltså inte med nån annan!! Men jag vill uppleva dagen igen,o igen, o igen, osv...







Med min snygga man :)






Och romantiken och samtidigt mystiken flödande i luften, det kändes som vi förflyttade oss till en svunnen tid, där jag o Lars var ständigt firade... som konung och drottning... och alla hade roligt!! Tänk om man kunde få känna det så.. iallafall lite då och då :)





8 kommentarer:

Anonym sa...

Precis så sa jag till Micke förra helgen! "Kan vi inte gifta oss igen?" Lustigt att du just nu känner samma sak. Behöver jag tillägga att jag inte fick något svar från honom........?
S.

Anonym sa...

Jättefina fina bilder, förresten (men visst finns det "ännu finare" foton från ert bröllop? *blink, blink*). Det var ett underbart toppenbröllop, Maja! Jag förstår att du vill göra om det! Och jag kommer!
S.

malinmys sa...

Jag kommer också! Förresten vill jag också gifta mig igen, och jag borde ha förtur med tanke på hur läääng sen det är!! :-o

Anonym sa...

S: de e klart att de finns MYCKET snyggare foton!!! Men dom här fick jag skickade till mailen från VF, så de va enkelt att slänga ut dom... Ska komlettera med bilderna av mästerfotografen nån dag ;)
NÄ ingen skräll att du inte fick nåt svar *hi hii*

visst har du förtur... du är ju veteran i branchen-men här väntas inte i typ 10år till...skynda skynda... asch vi har inga pengar ändå..
XoXO Maja

Anonym sa...

De är väl min tur nu!
Kan ju inte ränna på andras bröllop hela tiden, men jag har inte fått frågan ännu, så det blir till att bevista ännu ett bröllop i midsommar. Systersonen skall till och stadga sig -------- något verkar vara fel här. Borde de inte vara min tur nu??????

/Miss Gi

maja sa...

GI:JOOOOOO,de e din tur!! PÅ RIKTIGT!!de säger jag inte emot!! jag kommer på stuberten!! LYCKA TILL BABY!!
KRAMIZ MAJA

Anonym sa...

Va VACKRA ni va! ja det är underbart m giftermål... vi har tom funderat på en repris men bara för oss, lite fjantigt kanske :) Snygg eldblåsare oxå... ;)Kram/Hanna

maja sa...

Hanna: NIX PIX inte alls fjantigt att göra om det med bara er två!! Riktigt superromantiskt faktiskt :) Gör det!! O sen efter ett par år..gör om det igen med hela kalabaliken :) ELDSNUBBEN var guld värd!! Han satte tonen för hela balunsen. Kramiz M