tisdag 10 februari 2009

ÄNGEL!!!

Jag hittade dom här gamla bilderna på lilltrollet!!
Kan inte för mitt liv förstå att tiden går så fort, och samtidigt så långsamt :) Djupa tankar mitt i natten... Det känns som det var hundra år sen hon var så här liten, och samtidigt känns det som igår... Älskade Ängel!!!



3 kommentarer:

Unknown sa...

Åh vilka ljuvliga bilder!!! Och det nedersta fotot, så vackert! Jösses vad jag längtar till våren och sommaren nu. Ja, också för att då är det slut på dessa svåra kurser hoppas jag...hihi
Tack så mkt för hjälpen igår, jag ska sätta mig och kika lite på det hela nu så kan jag skriva ett lite mail sen om jag blir klokare... Men jag tror utifrån det att jag iallafall är på rätt väg...
Ja, madonnan har jag köpt på NOLL54 det är en av mina absoluta favvo affärer, det finns alltid så mkt fint där men det kostar (inte alltid) men oftast därefter.
Ha det nu riktigt gott! KRAM Petra

Anonym sa...

Jamen, jag VET att det går fort! Konstigt det där, känns som om vi har känt varann sedan vi var små, men det var bara häromveckan jag tjatade på läkarna att de skulle plocka ut ungarna från magen för att jag inte orkade mer! Och det var ju samtidigt! Sofia.
(Hoppas kommande två år går minst lika fort, sedan får livet gärna pausa lite)

malinmys sa...

Mosters docka!!! ÄLSKA!!!