fredag 20 februari 2009

ÅNGEST!!!!!!


Hur ska vi överlevaaaa???? Vad ska vi göööra?? Ångestttt........... vi är barnfria i helgen, o tjejen är med farmor o farfar på utflykt ända tills på söndag, lååångt bort!!! Tänk om hon blir lessen o saknar oss-vad ska vi gööra?????


Vi måste ju snosa med tjejen me jämna mellanrum..
.
å tänk om hon vaknar på natten o känner sig ensam!!! långt bort o utan oss....
(eller så är det bara vi som känner oss övergivna-och tjejen har haft nedräkning i 2 veckor inför denna stora händelse, och hade knappt tid att säga hej när hon åkte) neeej så är det iinte-hjälp!!!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk vad ni är lyckliga som har föräldrar som kan ställa upp och ta Nova när ni behöver tid för annat! Och tänk vad skönt för Nova att få en paus från er emellanåt! Ja, faktiskt, för nu tycker hon att det är mysigt och roligt och får massor med uppmärksamhet och gör roliga saker hela tiden. Inte för att n inte ägnar er åt henne, för det gör ni verkligen, men omväxling förnöjer.
Ha nu en skitkul kväll och njut!
Puss S.

Anonym sa...

Oh, vilken gulligull dotter du har :) Hur går hemtentan för dig? Själv ställde jag klockan på åtta imorses och ska snart börja skriva. Har lite smått ångest då läraren verkar ha höga krav. Men det här ska allt gå vägen! Bästa låten måste du ha nu i helgen när du har en massa tid att förvalta. Keeeeent!!

http://www.youtube.com/watch?v=kcSnssBTfTg&feature=related

Ha en toppenfin helg så ses vi på måndag!

Tvärslå sa...

Hu ja, känner igen det där.
Jag är också barnledig HELA helgen, vete sjutton hur man överlever..fast min är snart 12.
Intalar mej att man måste släppa lite, det är ju bra för dom trots allt :)
Btw - hoppas ni hade kul igår.