tisdag 17 mars 2009

Läget stabilt!

Brölloptider i antågande för en viss liten fröken i min klass: har kommer några efterfrågade kort från vårt bröllop :)








Äääh de e väl inte så farligt med lite feber :) tror jag laddade batterierna såpass mycket under helgen, att nu kan man skaka på axlarna o tycka att- äsch, jag har ju inte varit förkyld på hela vintern, (mycket annat elände kanske, men inte det.) Ledarskapskursen är fortfarande jättekul o superintressant, och våren är i antågande! Allt löser sig sålunda :) Svärmor fyller 50år på fredag och är det någon som har några bra, personliga och budgetvänliga presenter på lager, så tipsa mig gärna!! Annars är läget alltså stabilt :) Hoppas ni också känner ett visst hopp inför vår och ljusare tider :)
Kramizar från Maja








3 kommentarer:

Anonym sa...

50 års present!
Förslag 1. Skriv en egen kokbok + bilder samt en tre rätters middagsinbjudning
Förslag 2. Köp en korg..eh.. ta en gammal korg och pynta med fina band. Fyll den med saker som får er att tänka på henne (fina saker) håll sedan tal och gå igenom de olika sakerna. Spetsa till det hela med en surströmmingsburk - som har kommit ALLDELES galet!!! Tips på saker, accosiationerna får ni komma på själva.
* Vackra ljus
* En spegel
* Strass bijouteri
* choklad
* ostar
* vindruvor
* färggranna färska blommor
* en flaska rött vin alternativt likör
* kex
* en burk oliver
* vacker scarf (..syft; vacker kvinna i cab med fladdrande hår och scarf..vild å vacker)
Förslag 3. En super smart teknisk pryl som hon kan falsha med för sina tjejkompisar. Tex en mobilmatta att ha i bilen som är gjort i nanoteknik. (ingen tejp eller lim - den liksom suger sig fast på instrumentbrädan samtidigt som den håller fast tfnen.) (Finns på närmaste expertbutik)

Lycka till å krya på sig!/mimmi

Anonym sa...

Åh, den som ägde en tiondel av Mimmis fantasi... Skulle bli så underbart glad om jag fick något så personligt, som någon verkligen har lagt ner sig på!
Mitt förslag var annars design atengas smycken, som är både vackra, unika och mindre dyra (designatenga.se, och butik på Hammarö).
Men vem behöver grejer? Mimmis förslag 1 är toppen. Kanske lite ont om tid bara..?
Kram Solly M.

malinmys sa...

Håller med Mimmi och solly, du har fått toppenförslag! Annars kan du såklart köra på scrap-bok som vi gjorde. Där har du ju nästan allt material, men visst, tid ska finnas också!
Tänker förövrigt kopiera de förslag du fått och SPARA! ;-)