måndag 15 december 2008

Nova o Hugo


När vi skulle åka hem från tomten, så tyckte inte Hugo att dom lekt klart, så dom bjöd in sig själva hem till oss :) Nova o Hugo hade teaterföreställning för varandra o för oss, lekte sen TYST med varann på Novas rum i TVÅ timmar!!! Japp- två timmar, det enda vi såg av dom var när dom kom ut o talade om att dom minsann skulle på kalas (iförda ALLA Novas smycken) kalaset var i vårat sovrum (tur att det inte var så långt bort) och sedan var det åter in på Novas rum!! Det var härligt att dom lekte så bra!! Vilket frigav tid för mig, annakarin o mamma att röka som skorstenar o dricka kaffe :)
vart Lars var??? han passade Hugos lilla syster Hanna så vi tjejer fick "leka o slappna av", tja vad säger man- tack gud för att du skickade den mannen till mig!! hmmm, undrar om han gjorde det där med nån slags tanke bakom... att typ visa att oj va bra jag är med bebisar- vi kanske ska skaffa en till?! GOD DAMIT- TÄNKTE INTE PÅ DET!!! nån som har kondomer på lager :)

1 kommentar:

malinmys sa...

NIX! Sorry, men det är så att lågkonjunkturen gjort att kondomtillverkarna fått säga upp all personal och denna produkt finns ej längre att tillgå! ;-) Förresten , ni är toppen med ungar båda två och bra blir dom också!