måndag 15 december 2008

Fint besök i Skattkärr..


Pang sa det, så blev det liv i luckan!! Mamma skulle komma hit på ett mycket efterlängtat besök... o hoppsan pappa kom visst också o skulle stanna!! Nova tyckte givetvis det var jätteroligt att få så fint besök. vi har känt oss lite ensamma här ute i skattkärr, för när vi flyttade från Herrhagen så uteblev alla besök!! det är tydligen stor skillnad att åka 7 kilometer extra på e 18?!
Men nu kom äntligen mormor o morfar, och en halv timme senare kom farmor o farfar!! - så det blev som julafton för lilltjejen!!
själva tyckte vi nog att det vore kul att sprida ut besöken så man kanske kunde få ett besök i månaden :) istället för 3 på en gång!! men kul var det ändå. vore ännu roligare om inte skattkärr sågs som världens sista utpost :) men där får man när man inte vill va stadsmänniska längre..

2 kommentarer:

malinmys sa...

Shit! betyder det att inte vi kan komma på 6 månader nu!!?? Jag hade en liten förhoppning om att kunna dyka upp inom en relativt överskåderlig framtid!!! Nu när vi är LEEEDIGA ett tag! :-)

malinmys sa...

Till vårt försvar så hälsade vi aldrig på när ni bodde på Herrhagen heller... Inte för att det var några pluspoäng men vi hälsar på lika ofta nu! ;-)