fredag 10 juli 2009

HÖLJES HÖLJES HÖLESORGIE!!!!

Nu tänkte jag bjuda er på en orgie av Höljesbilder :) Underbara underbara Höljes Rallycross helg!!
Denna helg förlängde vi- vi bestämde oss för att åka upp redan på Torsdagen, men tänkte att vi tar det lugnt på Torsdag- för att sedan köra hårt Fredag & Lördag.....Hmmmm planen small i handen!!!!
Men det går ju liksom inte att hålla sig... när Jag, Syster yster och min man kom upp- fanns inte resten av vårt sällskap på plats.... vad göra?? Jo, vi tog tag i förtältsuppsättningen!! Ett projekt som varje år brukar gå "så där"... Nu vet vi varför- Ju fler kockar desto sämre soppa stämmer fint... Att sedan blir påhejad av ett gäng FINA killar i matchande snygga overaller- av POPLIN, påstod dom själva ;) gör ju inte saken sämre.... Spana in vågen de gjorde när de såg vår skicklighet ;)
Efter en stund trillade resten av gänget in... vår älskade bror-Markus, vår "adoptiv storebror"-Niklas, och vår snart adopterade lillebror-Micke. Hmmm, då började festen- med gitarrspelande, skönsång, munspel & liiite alkohol ;) Festen var så rolig..så ingen ville gå å lägga sig- inte förrän det började bli varmt ute kom vi på att: Oj, kanske skulle sova lite!!! Gick in och lade oss, tittade på klockan..och OOOPS klockan var tjugo över 7- PÅ MORGONEN!!!!
De e fasiken ROCK N`ROLL!! Efter1,5 timmes sömn var det dax att gå upp-för då var det BASTUVÄRME i husvagnen!!!
Under helgen har det kommit massor av älskade vänner vänner på besök!!!
Här har vi älskade Kristin- som sjunger som en hel änglakör och röjer för ett helt dussin människor- WE LOVE YOU KRISTIN!!!

Här är en av alla nya härliga bekantskaper man gör under helgen, en norsk kille som jag & Malin träffade på under en promenad -ARVE, hette han, helt underbar kille, som myste så det lyste ur ögonen på honom!!!


Här är vår älskade "Storebror" Niklas, vår egen hustomte, som alltid finns på plats och ALLTID är glad och lycklig över vår familjehelg...



Ett oväntat besök... EN GORILLA: helt underbart underhållande och sjövild... Han drack sin grogg med 2 sugrör som gick in genom näsborrarna på masken ;)




Efter avmaskering, visade det sig att det var en gammal kompis till Lars från Kil, som tittar förbi varje år, spana in grogg glaset han gick omkring med!! En trälim flaska- skön detalj ;)



En för oss okänd kille kom på besök... (han var från dalen, men vi kände honom inte) han råkade visst däcka... och vi hade för tillfället lite tråkigt tyckte vi- därmed blev han förvandlad till:








En mustach & skäggprydd ung man i sina bästa år :) Japp-så går det om man däckar hos oss!!!

Häng med i den spännande fortsättningen- kommer lägga ut betydligt fler bilder- och jag lovar, att en hel del av er trogna läsare kommer dyka upp på bild!!!!!!!!!!
Håll utkik :)
Baj baj bäjbis!!





6 kommentarer:

malinmys sa...

AAAAAAGGGGHHHHH!!!!!
Längtar redan till nästa år! Det blir bata bättre och bättre!! :o) Me LOOOVE!!

Anonym sa...

Nej, nej, nej, nej...

Anonym sa...

vadå nej??? fniss :)

kram maja

malinmys sa...

Är det musche-killen som la anonymt inlägg eller??

maja sa...

HAHAAA-SKITBRA MALIN!!! DE E KLART DE ÄR ;) Han kan ju aldrig ha en aning om vilka härliga bilder vi har på honom....

malinmys sa...

Nix... Han hade inte en susning... :o)