måndag 6 april 2009

GRATTIS ÄLSKADE PRINSESSA!!!

Våran lilla tjej fyllde 4 år i lördags!!!! Så här kommer en serie bilder för att visa vilken underbar helg vi har haft! På lördagen hade vi familj & vuxna vänner här! På söndagen hade vi barnkalas!Så här födelsedagsfin var prinsessan :) En del tokiga presenter blev det också :) Grabbarna grus... Lars kompisar (& Novas också såklart)tog med sig en finfin & lämplig present-En Hoppborg!!! Jooorååå, undrar om det ingår hyra till en större lägenhet också... *fniss* Nåväl- som straff fick dom bannemej blåsa upp vidundret.. där hade dom jobb i 45 minuter... o ändå ser ni ju hur många som hjälpte till :)


Men gissa om fröken är nöjd!!!!


4 ljus att blåsa ut!!!



Grattis älskade gumman! (Som också hjälpte till att dekorera tårtan)




Några av favorit presenterna var: En ROSA klocka....





Snickarbyxor och verktyg... shit va hon blev snygg i brallorna!!!






På Söndagen var det barnkalas! Här har dom teaterföreställning för varandra :)
ps, bortse från det stökiga rummet- det var ju faktiskt barnkalas!!







Nova & Hugo lekte mamma pappa barn!!! Med Hugos lillasyster Hanna i docksulkyn :)
Ps, mamman står bredvid, ingen fara...








Dessutom gifte de sig- de lyckliga tu formligen strålade.... kolla Hugos blick på sin fru!!!!









Nova, Hugo, Theo, Elle & dessutom Annakarin och Hanna, fikar o myser..










När korvätning, fikande o diverse lekar blev nog för oss vuxna... shit vilket väsen 4 st 4åringar kan föra... var det dax att gå ut i vårsolen (som nu tittade fram) och leka en stund, för att sedan gå upp i skogen... på spännande smyguppdrag... för att hitta en fiskedamm, där påsar med godis, leksak och heliumballongen fanns på kroken!











Efter några timmar av villt ståhej, blev det så dax för gästerna att åka hem. Här en samlad bild av alla, utom Annakarin som fick springa iväg med en akutkissnödig Hugo :)



En mycket mycket lyckad helg, med kalasande på dagarna & tentaskrivande till 05.00 på nätterna.. men vad gör man inte för en mycket älskad Prinsessa!!!
Puzz på er från en utpumpad gammal mamma









3 kommentarer:

Anonym sa...

Helt otroligt va kul ni ser ut att ha haft! Verkligen ett stort grattis till Nova (p.s det kommer ett litet brev på posten snart..med en liten, liten boll från Kina...som present)
Va kul att du lägger upp så mycket bilder. Vilket är verkligen trevligt för oss som INTE VAR BJUDNA på kalaset... mutter... även om vi inte kunde komma - spelar det nån roll? Man kan ju alltid fråga. Vaddå Novas kalas? Jag vill ju ha kaffe och bli trött på barnaskrik jag med...eller.. vänta.. näe, förrästen../Mimmi

malinmys sa...

Åhhh...
Är grymt besviken över att vi inte kunde komma.... *snyft*

josefin sa...

Vad söt lilla Nova är! Verkade som att du gav henne en toppenhelg! Riktigt bra jobbat för hemtentan hann du också klart med! Hurra för dig!