onsdag 28 juli 2010

Snart 2 dagars "semester"

Till helgen är jag ledig, och då är min lilla familj medbjuden till Astrid Lindgrens värld. Det ska bli jättekul att Nova åtminstone får göra en liten utflykt i sommar!

Är det någon som har tips på speciellt roliga saker att göra där, så skriv gärna en rad. Vi har aldrig varit där -och ska dessutom bara vara där en dag, så tips emottages tacksamt! Förstår ju att det kommer bli ett ganska komprimerat tidsschema.

Kramiiz Maja (på kafferast på jobbet)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Missa inte attraktionen på Saltkråkan! Mina tjejer tyckte att den var lite obehaglig första gången (förra året), men ville absolut åka den flera gånger sedan. Malin sitter och berättar om händelser ur filmerna medan man åker i en vagn och ser karaktärerna. Mycket trevligt!

Och så finns mumsig pannkaksbuffé med massor av olika sylter, toppingar och strössel! Har för mig att det ligger strax intill 20-talets gulliga Vimmerby-värld.

De olika småteatrarna som spelas upp vid olika världar ska man ta sig tid att stanna och titta på. Särskilt kul brukar ju Pippi vara, vid Villa Villekulla. Barnen bjuds alltid in på slutet.

Hoppas att det har gett något...:-)

Ha en jättekul resa, och hoppas ni slipper regn!

Kram Solly

Anonym sa...

Nils Karlsson Pysslings hus är ett utmärkt Kodak moment! Utemöblerna är underbara. Säg killevippen och kryp in i hålet under sängen!

S igen.